Вила / къща Адонай - гр.Котел
- споделете с приятели -

Страница в фейсбук
последвайте ни ...
 
0877 078 840
телефон за връзка .
 

Клиентска книга на вила/къща Адонай - гр. Котел

Коментарите и предложенията , побликувани по долу са написани от клиенти , които са ни посетили
и отразили своето мнение и препоръка в нашата клентска книга
.


Здравейте !!! :)
От 3 часа съм тука , а вече съм запленена от красотата ,тишината и природата наоколо. Няма такава краота и спокойствие. Хубаво е да избягаш от градската суматоха именно на едно такова място , като това.Благодаря за гостоприемството , за уюта създаден ни от любезните домакини и за прекрастната атмосфера , в която попаднахме.Пак ще дойдем ! Горещо ще препоръчаме Вила " Адонай " на нашите приятели . - Ксения Дердова - гр. Бургас

Здрасти брат :)
Тук сме за Нова Година и за празниците....Въпреки студа навън , вътре в стаите е мн. топло. Дизайна на стаите и на самата къща е прекрасен. Къщата е прекрасна. Обещавам , че ще препоръчам вила Адонай , на вс. приятели :)п.с. най много ми хареса т'ва че има wi-fi ...:D . Юлиана Кръстева - гр.Бургас

Огромно благодаря към собствениците на хижа "Адонай"
Събрахте ни компания от Варна и Бургас и направихте почивката ни уютна и приятна. Със сигурност ни спечелихте за следващите празници и делници.

Към собствениците - едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!.
За първи път съм тук , но такава красота, уют и спокойствие - възхитена съм.
Има всички необходими за човек удобства. Чистият въздух и предоставените
удобства ни направиха щастливи . Починахме си прекрасно.

Прекарахме един незабравим уикенд сред прекрасната природа и чудесните условия,
които предоставя х-л " Адонай ". Благодарни сме на любезните домакини за уюта,
чистотата и прекрасните условия , които ни предоставиха. Желаем им много
посетители и една успешна година. Ще препоръчаме хотела на всички наши близки
и познати. Ставаме ваши редовни посетители!
сем.Кандилови , сем.Стоянови и сем.Митеви - гр. Бургас

Благодарим на собствениците за прекрасното ни прекарване .
Къщата е чудесна, гледката е прекрасна, всичко беше чудесно. Адмирации за
чистотата, оборудването и цялостната атмосфера. Пожелаваме ви много успешна
година! До нови срещи!
Компанията от Бургас.

Честит празник!
Чудесно е, че на този ден,когато българите са получели свободата си , ние можахме да усетим това прекрасно чуство тук сред природата и с приятели.Огромно благодарим на домакините за добрата обстановка,уюта,топлото посрещане...!
За нас това остава като един незабравим спомен.
Сем.Иванови,Атанасови,Николови,Гълъбови,Ненови,Ганеви - гр.Ямбол.

Такава хижа за пръв път посещаваме.Останахме предоволни от удобствата и условията на самата вила.А за природата и снежната красота наоколо нямам с какви думи да опиша ,че да се отблагодаря. Не ни останаха нито нерви нито стрес. Тръгваме си без желание към града, който е шумен.Пак ще дойдем. Благодарим на собствениците за всичко. За първи път такъв 8 март празнуваме. 100 % пак ще дойдем. Компанията от Бургас , Момчилови и други семейства.

Честит 8 март мили жени . Сем.Кузови и др. от Бургас.

Много сме доволни . Догодина пак сме тук!
Коко и Тихомир Танев.

Много сме доволни от приятната обстановка и добрите условия за отдих. Хареса ни коректното отношение на домакините и с радост бихме дошли отново. Поздрави от пожарникарите от Варна.

Благодаря на Бога за чудесната почивка, възхитих се отново на Неговото творение.Бог да благослови стопаните и нека всички , които са прекрачили този праг да бъдат спасени и онези ,които ще дойдат.Да познаят Божията любов и наслада Исус Христос спасителят ни!
"....Понеже съм уверен че нито смърт,нито живот,нито ангели,нито власти,нито сегашното,нито бъдещето,нито сили,нито височина,нито дълбочина,нито кое да е било друго създание, ще може да ни отдели от Божията любов, която е в Христа Исуса, нашият Господ".- Римляни 8:29,29


Компанията от гр.Разград и гр.Бургас е за трети път във Вашата прекрасна вила "Адонай".
С всяко ново посещение сме свидетели на подобренията на самата вила, всичко е чудесно. Тая година сме довели нови приятели от Разград и те са много доволни. Оставаме с любов Ваши добри приятели и отново ще се видим. Сем. Емилия и Георги Димитрови, сем.Вяра,Георги и Димчо Трендафалови,сем.Христови от гр.Бургас и Владимир Петков и Мария Друмева от гр. Разград. Христос Възкресе!


С благодарност за посрещането във вила "Адонай". Групата от Добрич изкарахме три страхотни дни в чудесната обстановка във вила " Адонай ". Удивени сме от природата,тишината и спокойствието.Механата предлага отлични условия за среща на приятели.Стаите са удобни и прибиваването в тях приятно.Балансираното съчетание на природа и домашен уют направи нашата мини ваканция незабравима! Ще споделим впечетленията с приятели! Очаквайте гости от Добрич!

Администрацията на МБАЛ - Търговище АД ,благодари на домакините за чудесните условия, които предоставят в семеен хотел - " Адонай". Базата Ви е страхотна, природата също! Оставаме с чудесни впечатления и Ви уверяваме , че ще Ви посетим отново!

Скъпи приятели, благодарим ви и благодарим на Бога за възможността да бъдем тук! Мястото е прекрасно ! Начинът по който сте направили всичко е чудесен! Бъдете изобилно благословени и нека Бог да изпива милостта, благодатта и любовта Си върху вас!
Обичаме ви и ви благодарим! - Псалом 23 , сем. Ангелови , гр. Ямбол - Пак ще дойдем!

Благодаря , че предлагате това незабравимо хубаво удобство.Вече за 2-ра година идваме на тази красива и удобна вила и оставаме запленени от красивата природа.Със сигорност пак ще посетим Вашата вила Адонай. Благодарим Ви за удоството. Сем. Петрови - гр.Карнобат.

Благодари Ви за уюта,който предоставяте,за всичкиудобства във вилата.Всичко тук страшно много ни харесва даже не искаме да си ходим.Това място е създадено с много любов и ще бъде дарено с много обич и топлина.Благодарим Ви от все сърце за всички удобства, освен в вилата и в градът Ви също е наистина красив.Ние тук си изкарахме чудесно,направихме си безбройни снимки и страшно много хубави моменти.Наистина Благодарим Ви страшно много.
Нашето семейство ви пожелава много здраве,щастие,късмет и дано все така гостоприемни.
Благодарим Ви.Бъдете живи и здрави! От Фамилия "Петрови"- Борислав-Стефка-Николина-Събин-Добрин и Съби Петров - гр.Карнобат. Очаквайте ни и догодина.

Тук е невероятно!Направи ми впечетление,че самия хотел е много запазен и има всички удобства! :) Просто немога да опиша колко е приятно тук особенно ако си с някой близък човек!Определено тук ни хареса! :) - Зузка и Добчо Кондеви - гр.Сливен.

Тук е много хубава природата!Хотела е много хубав!Искам да дойда пак!!!
Кирил Димитров , Максим Минков - гр. Стара Загора

Благодари за топлия прием , прекрасниете условия,красивата природа....!Ще рекламираме "Адонай" на нашите приятели! До нови срещи!
Йорданка Балканска,Кортеза и Мишо Кинови, Симеон,Светлана и Славчо Славови - гр.Добрич.

Посещаваме хижата за четвърта поредна година.Условията са чудесни.Собствениците са едни едни слънчеви и прекрасни домакини.Вилата е чудесна,условия и всичко събрано на едно място,прави почивката на нужно ниво. От цялото семейство към домакините едно сърдечно "Благодаря" и с пожелание за нови срещи,с нова енергия.И с много сърдечни пожелания за дълъг творчески път. От сем. Петрови,сем.Георгиеви - гр.Бургас

Посещаваме къщата за втора година.Прекрасна обстановка,собствениците са чудесни,млади мили хора. Сърдечни пожелания за здраве,щастие и благоденствие.
От сем.Николови,Василеви,Дюлгерови,Спасови, г-жа Николова и Василева.

Ю ИЗГРЕВ на Гуцана петата :) До нови срещи на райската вила "Адонай"
- Мартин,Зорница,Николай,Памела,Кристиян,Ирина,Владо,Кристияна,Гошо,Марина-
гр.Бургас,Созопол, с.Стоилово.

АХТОПОЛ беше тук!!! Благодарим Ви!!!

Колектив 2015 - Тиара Бийч.

До преди 4 часа бях в града,ежедневието ме смаза,работя всеки ден.
Цепих дърва!Ха Ха(шегичка). Всички мои приятели бяха тук,дойдох на готово.Всичко е много красиво,гледката е уникална.Благодаря ви за всичко това,което сте направили,за нас клиентите.Понеже желаещите да пишат са много,Ви пожелавам много усмивки от Вальо...
В.С.Стойчев
Да се ядосваш за грешките на другите означава да вредиш сам на себе си!!! И.Танев
Един път се живее!!! САМО БЕРОЕ!!! За тогава,когато,сега ще бъде някога!


Аз ( Тр.Стойчев)и Динко(Главното куче) посетихме тази невероятна вила.Пожелаваме Ви много посетители.Евала за усилието ,което сте положели,да създадете това невероятно място.Големци сте!

Почуствахме се много приятно,уютно и свободно,като у дома си,благодарим Ви захубавите мигове прекарани тук!Ако желаете можете да сложите сушуари в баните.
К.Лечева,Илиян и Жанета Драголови - гр.Бургас

За първи път сме тук и много ни хареса и пак ще дойдем.
с Диан,Боян,Ники,Мария,Пухи.... Благодаря ви. Такси Диана-Ямбол , Ангел

Група от екипа на ЦДГ"Червената шапчица"-гр.Ямбол изкарахме прекрасни часове в тази туристическа обител.Много приятно сме впечетлени от всичко! Оставаме с добри чуства за следващи посещения.Природата в околностите е чудесна.Благодарим на домакините и им желаем весели и спокойни празници!

От два дена сме тук.Прекрасно е ,чист въздух уникален хотел.Пленяващо красиво е всичко.Хотела е много уютен.Тук прекарах най хубавата бъдни вечер и най хубавата коледа.Надявам се след време пак да дойдем.

Три дни яли , пили,пили,пили ...... и се веселили !
Пловдив,Първомай,Карлово,Калояново,Трилистник и др.

Благодаря ,че ви има.Винаги когато идваме тук сме благодарни,че има такова прекрасно място с такива страхотни и всеотдайни стопани.Чисто, уютно,спокойно - Върха....
Благодаря ви! Ямбол,Стара загора. На велик ден пак сме тук!

Страхотно , тихо и спокойно местенце! Останахме много доволни от предоставените условия и си прекарахме невероятно :). С удоволствие ще Ви посетим отново :).Благодарим Ви!
Генади,Искра,Илияна,Гергана Илиеви гр.Варна

Ето че отново дойдохме тук на това страхотно местенце със нашите кумове Давид,Вели и малкия Дани. Прекарахме си отлично и ще посетим отново :)

ORIENT : Яко беше ама ми се пие бира,а трябва да карам..... Р.Михов

Здравейте домакини на вила Адонай! За втори път посещаваме това прекрасно местенце.Тази тишина и спокойствие ни зарежда за ежедневието в претъпкания и мръсен и шумен голям град.Атмосферата във вилата е чудесна.Приятна е гледката, която се вижда.Пожелаваме ви много здраве и късмет,за да може да ни посрещате отново и отново.
С най искрени чуства: сем.Даниела и Димитър Драганови гр.Бургас

 

За връзка с нас : гр. Котел, вилна зона Чукарите ,
тел. 0877078840 , email: adonaikotel@gmail.com


Вила / къща - Адонай - в подножието на Котленския балкан - планината Разбойна ( 1128 м. н.в.)
Очакваме Ви.